Copenhagen Colors

Optjen 25 % af prisen i cashback, når du handler hos Copenhagen Colors.
25 %
Copenhagen Colors

Børnetøj og interiør i flot skandinavisk design
Copenhagen Colors designer og producerer tekstiler, tilbehør og interiør i høj kvalitet til børn i alderen 0-8 år. Shop heldragter, bodystockings, bluser og cardigans, der bl.a. er skabt i økologisk bomuld og den blødeste merino uld. Udover tøj kan du også finde et væld af babyudstyr som nusseklude, ammeklude, babyvugger og meget mere, hvor funktionalitet og sikkerhed er i højsædet.

Design med fokus på bæredygtighed
Hos Copenhagen Colors, er alt hvad man foretager sig, drevet af en bæredygtig tankegang. Her tror man på, at verden bliver renere og bedre ved en kontrolleret produktion. Derfor er høje sikkerhedskrav en essentiel del af Copenhagen Colors, og man bestræber sig på, at alle produkter er miljømærkede og OCS certificeret.

Ny forårs- og sommerkollektion
Copenhagen Colors har netop lanceret deres spritnye forårs- og sommerkollektion til børn. Med en blanding af levende farver og legende mønstre, er kollektionen designet til at bringe glæde og komfort til børn op til otte år. Med alt fra fine kjoler til smarte shorts, tilbyder kollektionen et bredt udvalg af stilfuldt børnetøj, der passer til enhver lejlighed. Oplev den seneste mode fra Copenhagen Colors og lad dine børn skinne med stil i denne sæson.

Du optjener 25 % i cashback første gang du handler hos Copenhagen Colors, herefter 10 %.