Gaardmester

Optjen 5 % i cashback på alle dine ordrer via webshoppen.
5 %
Gaardmester

Din online gårdbutik
Der er noget særligt over butikker, hvor lokale handelsmænd sælger kød, fjerkræ, pølser og grønt fra gården rundt om hjørnet. Gaardmester er en familiedrevet virksomhed med mange års erfaring inden for arbejdet med økologi, og familien brænder for dyrevelfærd, kvalitet og bæredygtighed. Derfor samarbejder de med danske producenter, som de selv kender, og som de dermed kan stå inde for. På den måde kan du være med til at støtte de mindre økologiske landbrug via din online gårdbutik.

Nemmere vej til økologisk topkvalitet
Gaardmester har et brændende ønske om at gøre det nemmere for almindelige danskere at købe økologisk kvalitet til en overkommelig pris. I webshoppen kan du købe det meste, du kender fra de klassiske gårdbutikker, til onlinepriser, der gør det økonomisk overskueligt at få mere smag på middagsbordet. Klikker du ind på Ugens tilbud, vil du endda kunne finde særkampagner på forskellige typer af produkter, der er ekstra nedsatte netop denne uge. Der er intet galt med varerne, og de har ingen “fejl” – det er bare Gaardmesters måde at hjælpe dig til lidt bedre råvarer i din hverdag.

Mere end bare kød
Som en ægte gårdbutik har Gaardmester fokus på andet og mere end kød. Bestil f.eks. friske hindbær, blåbær og havtorn i Frugt & grønt eller knækbrødsblandinger, sesam, solsikkekerner og andre økologiske lækkerier under Kerner & frø.

Du optjener 5 % i cashback, når du handler hos Gaardmester.