Luksusbaby

Optjen 5 % i cashback, hver gang du handler hos Luksusbabys butikker og webshop.
5 %
Luksusbaby

Kvalitetsprodukter til dit barn
Luksusbaby er en populær forretning, der byder på et stort udvalg af tøj, sko, udstyr og legetøj fra populære mærker som Angulus, Bugaboo, Cybex, Konges Sløjd, LEGO, Vans og Wheat. De er stolte af at kunne tilbyde tøj og produkter til alt fra for tidligt fødte babyer og op til 16-årige teenagere. Du kan derfor nemt finde alt til dit barn samlet ét sted hos Luksusbaby.

Børnetøj og udstyr til alle formål
Du kender sikkert til udfordringerne med påklædning af dit barn på grund af det danske vejrs uforudsigelighed eller til problemet med at huske alle tingene, når du skal have de små med på farten. Hos Luksusbaby finder du derfor børnetøj til al slags vejr, så du kan klæde de mindste på til det omskiftelige forårsvejr eller til den kommende solskinsferie. Du finder desuden et kæmpe udvalg af udstyr, der gør et nemmere for dig og familien, at have de små med på farten.

Optjen cashback i de to butikker og webshoppen
Luksusbaby glæder sig til at tage imod dig i deres butikker i Aarhus og Aalborg, hvor du kan se og mærke på de mange kvalitetsprodukter. Har du brug for råd og vejledning, vil deres imødekommende og kompetente ekspedienter sørge for, at du går ud af butikkerne med de rette produkter. Kan du bedre lide at shoppe løs fra sofaen, finder du nemt Luksusbabys store udvalg i webshoppen.


Du optjener altid 5 % i cashback, når du handler hos Luksusbaby online og i butikkerne.