Optjen cashback på merchandise til Heartland Festival

Optjen op til 20 % cashback
20 %
Optjen cashback på merchandise til Heartland Festival

Festival i fantastiske omgivelser
Heartland festival kombinerer live-samtaler og samtidskunst med det bedste fra musik- og madscenen. Siden begyndelsen har Heartland præsenteret kulturelle nedslag i samtiden, der begiver sig gennem det ekstatiske, det udfordrende og det frigørende – og samtidig udforsket den gastronomiske udvikling, politiske strømninger og musikalske helte fra toppen af hitlisterne. Heartland festival finder sted i magiske omgivelser ved Egeskov Slot på Fyn.

20 % på Heartland merchandise i festivalshoppen
I år kan du tage den helt særlige Heartland-magi med dig hjem. Heartland har nemlig sammen med 7 Days Active lanceret en eksklusiv merch-kollektion bestående af t-shirts, hoodies, kasketter og meget andet – alt sammen i et enkelt og æstetisk design. Og med dit Visa-kort optjener du automatisk 20 % i cashback på al merch i festivalshoppen.

BEMÆRK:

1. Hvis du betaler med dit fysiske Visa/Dankort, som er tilknyttet appen, skal du huske at betale med Visa-delen af dit kort for at få de 20 % i cashback. Sådan gør du:

Med fysisk Visa/Dankort: Hvis du køber merchandise med dit fysiske Visa/Dankort, skal du trykke på den gule knap ved tastaturet på terminalen og vælge Visa, inden du betaler.

Mobilbetaling: Betaler du med Apple Pay eller Google Pay skal du sikre dig, at du kun kan se et Visa-logo i din Wallet på dit Visa/Dankort. Hvis du både ser et Visa-logo og et andet logo på dit kort i din Wallet, skal du betale med dit fysiske kort og følge ovenstående trin.

2. Der gives cashback på alt i merchandise-shoppen på festivalen, men ikke i øvrige boder på Heartland, der sælger mad, drikkevarer og lignende.