5 simple tips til at opspare penge i hverdagen som bilejer

Billån, afgifter, brændstof, forsikring og reparationer. Der er mange udgifter forbundet med at være bilejer, men dem kan du nemt mindske med dine medlemsfordele. I denne artikel får du et overblik over, hvor der er penge at spare med dit Visa-kort i din hverdag som bilejer.

Overblik: Hvad kan du opspare på med dit Visa-kort?

Spar penge, når du tanker bilen

Du kan optjene cashback på brændstof til din bil i Danmark. Det gælder, uanset om du er kørt afsted på din daglige tur til arbejde, eller du har startet bilen for at krydse landsdele på vej mod en afslappende weekendtur.

Dine medlemsfordele gælder både hos Shell og Go’on, der giver dig rig mulighed for altid at tanke bilen med brændstof og cashback.

Shell er kendt for sin sublime brændstofkvalitet, der optimerer motorens ydeevne og din brændstoføkonomi. Du finder Shells stationer i hele landet, og du optjener cashback hos dem alle.

Tanker du i stedet hos Go’on kan du glæde dig over at støtte lokalsamfundet. I samarbejde med lokale foreninger gør Go’on nemlig en forskel i de mange byer, hvor deres tankanlæg ligger.

Find din lokale tankstation her

Reparationer, service og syn

Det er desværre uundgåeligt, at man som bilejer skal bruge penge på reparationer, service og syn. Selvom det er udgifter, der hører til de mere kedelige ifølge de fleste, melder de sig gerne, når man mindst venter det.

Med dit Visa-kort kan du gøre regningerne til noget positivt, når du vælger partnere, der giver dig en procentdel af regningen tilbage.

Dine kontante fordele gælder nemlig hos partnere som Bilsyn Plus, der klarer synet af din bil efter Færdelsstyrelsens retningslinjer, Euromaster, der sørger for de rette dæk efter sæsonen, og Quickpoint, som står klar, når instrumentbrættet blinker rødt.

Udstyr til din elbil

Antallet af elbiler på de danske veje er i konstant stigning, og måske er du en af dem, der har sat kursen mod fremtiden i en af de moderne biler.

Hos Looad bliver du belønnet, når du vælger deres moderne ladeløsning. Her kan du selv vælge om du vil købe ladeboksen, eller i stedet du vil leje den af Looad. Uanset hvad du vælger, får du en attraktiv service- og refusionsaftale, gratis installation og adgang til et stort europæisk ladenetværk.

Har du allerede den rette ladeboks, behøver du ikke gå glip af cashback til din konto. Hos Av-Cables kan du gå på opdagelse i deres store udvalg af ladekabler fra forskellige brands, så du altid kan have et kabel klar i bilen og garagen.

Lej nemt din næste bil

Det kan tit være nødvendigt at leje en bil i en kortere periode. Det gælder både, hvis man allerede har sin egen bil, men især også hvis man ikke har gjort sig den store investering endnu.

Hos Oscar Biludlejning, der har lokale afdelinger i hele landet, kan du nemt leje den rette bil efter dit behov. Her holder flyttebiler, minibusser, varevogne og personbiler klar, som du kan køre afsted i, så snart du har booket online, som er der, du optjener cashback.

Opstår der et spontant behov for at bevæge sig på fire hjul i København, Aarhus eller andre europæiske storbyer, har du GreenMobility lige ved hånden. Med deres simple app kan du hurtigt finde den nærmeste delebil, leje den og optjene cashback på køreturen.

Shop gadgets til bilen

CarPlay-tilbehør, en holder til mobilen, startkabler eller en elektronisk p-skive? Der er mange muligheder for at gøre kabinen præcis, som du vil have den, og for at fylde bagagerummet med uundværligt udstyr, hvis uheldet skulle være ude.

Du behøver blot at besøge webshoppen Av-Cables, for at finde præcis det, du søger, og optjene cashback til din konto. Udforsk det store udvalg her.

Der er mange gode grunde til at handle med sit Visa-kort – og som bilejer er der endnu flere.