5 måder du kan opnå mere værdi på med dit Visa-kort

kvinder på café. Kigger på mobil og griner

Har du tilmeldt alle dine Visa-kort? Er appen installeret på din mobil? Får du vores nyheder i din indbakke? Vi er glade for, at du har oprettet din profil, og derfor får du her vores bedste tips til din optjening, så du kan opnå endnu større besparelser i din hverdag.

Overblik: Sådan kan du opnå mere værdi

Tilmeld alle dine Visa-kort

Da du oprettede din profil, tilmeldte du dit Visa-kort for at kunne optjene cashback automatisk, når du handler.  

Men måske har du også Visa-kort til madbudgettet, de faste udgifter, fornøjelser og flere andre formål. Dem må du ikke glemme at tilknytte.

Vi vil anbefale, at du tilmelder alle de Visa-kort, du har i din pung. På den måde går du aldrig glip af at optjene cashback, når du handler hos de tilmeldte butikker og webshops.

Du tilmelder nemt flere Visa-kort i din profil her

Download appen til din mobil

Med appen på din mobil har du altid dine fordele lige ved hånden.

Her kan du gå på opdagelse i partnere, der giver særlige tilbud. Du kan også finde tilmeldte butikker i dit lokalområde og f.eks. altid søge efter tankstationer, der belønner din tankning, hvor end du er.

Med appen på din mobil kan du desuden følge med i din opsparing og udbetale dine optjente cashback til din bankkonto, når du har opsparet mere end 100 kr. 

Download appen her

Få nyheder i din indbakke

Vil du have besked om de nyeste partnere, unikke rabatkoder og udvalgte fordele til dig?

Så er du kun et par klik væk. Hver uge sender vi dig nøje kuraterede mails, som giver dig et godt overblik over de mest aktuelle fordele, nyheder, du ikke vil gå glip af, og særlige rabatkoder til dig.

Abonnér på vores nyhedsbreve, så går du aldrig glip af den inspiration og de særlige tilbud, der sparer dig for penge i hverdagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og anden marketing i din profil her

Hold øje med de nyeste fordele

Hver uge byder vi velkommen til nye butikker og webshops, der belønner dig, når du handler. Det kan være alt fra webshoppen, der fører dit favorittøjmærke, rejseselskabet med dine drømmerejser eller en specialbutik i dit lokalområde.

Du kan holde øje med Nye partnere-siden her eller Nyheder i appen, der altid er opdateret med dine nyeste fordele.

Få rabat – og cashback oveni

Når en partner har udsalg, tilbyder særlige rabatkoder eller fører andre tidsbegrænsede tilbud, skal du ikke bekymre dig om at gå glip af cashback. 

Selvom du køber et produkt til en nedsat pris, optjener du cashback oveni – helt som du plejer. Det betyder, at du kan opnå en stor besparelse, der er helt unik, fordi du har tilmeldt dit Visa-kort.

Dit Visa-kort er fyldt med fordele til dig – og gerne endnu flere, hvis du følger vores tips ovenfor.