Opspar penge, når du fornyer indretningen i dit hjem

Hjemmet er et blankt lærred, som du nemt kan præge med din stil og personlighed. Herunder guider vi til, hvor du kan finde kvalitetsmøbler, maling i et væld af farver og unikt interiør til dit hjem, samtidig med at du optjener cashback.

Overblik: Hvad kan du få cashback på som medlem?

Design til enhver boligstil

Skandinavisk minimalisme, tidløst design eller stærke farver – der er inspiration at finde til enhver stil. Udforsk Møbelkompagniets webshop, hvis du er interesseret i den brede palet: ét sted, hvor du både kan finde dit nye spisebord, klassiske vitrineskabe og sågar håndvævede tæpper.

Ønsker du at shoppe hos et brand, der forfiner én type møbel? Besøg Blossholms webshop, der er specialiseret i spejle. Deres smalle fokus betyder til gengæld, at de tilbyder et stort udvalg af spejle i forskellige stilarter. Du kan derfor nemt finde dit drømmespejl og optjene cashback – uanset om du ønsker et spejl med asymmetriske former, i klassisk stil eller med industrielle detaljer.

Hvis du i stedet savner nogle komfortable møbler, tilbyder SACKit sækkestole i innovative designs, mens webshoppen Emma byder på senge, madrasser og puder i en unik kvalitet. Hvor SACKit skaber produkter i farver og former, som kan få enhver gæst til at føle sig hjemme, tilbyder Emma et prisbelønnet udvalg af kvalitet til din søvn.

Vil du blot opdatere stilen i hjemmet med mindre møbler og nips, kan vi anbefale webshops som Lene Bjerres eller Pernille Bülows. Hos Lene Bjerre finder du skønne puder, plaider, vaser og stilfulde lysestager, og hos Pernille Bülow kan du optjene cashback på fantastiske produkter i mundblæst glas. Man skal nemlig ikke undervurdere de mindre elementer i et rum – det er dem, der skaber den gennemgående sammenhæng.

Udsmyk dine vægge

Indretning i et rum kredser ofte om møbler. Det er en skam, da væggenes store flader skaber rammerne for hele lokalet. Væggene kan derfor have mindst lige så meget indflydelse på en atmosfære, som et møbel har.

Farveterapi er et begreb, man bruger inden for boligæstetik. Helt enkelt betyder udtrykket, at farver kan have en effekt på ens humør og velbefindende. Der er derfor rigtig gode grunde til at kaste sig ud i at lege med regnbuens farver på kryds og tværs.

Uanset om du vil kaste dig ud i et større malerprojekt eller blot vil forvandle en væg, er der cashback at optjene, når du handler hos vores partnere. Køb maling til dit næste projekt hos DecoFarver, Malershoppen.dk, Malprivat eller R2 Farver, og få mellem 5-20 % i cashback hos partnerne.

Vægudsmykning behøver dog ikke at indebære maling. Du kan også vælge at dekorere dine vægge med tiltalende kunst eller moderne plakater. Udforsk Partistos produkter, der har en bred vifte af plakater, eller Kolekto, der sælger smukke kunstværker.

Et overset tip til at få din stue til at vibrere af personlighed, er værdien af flotte gardiner. Gardiner styrer det lys, der kommer ind i et rum, og der er derfor rig mulighed for at præge den stemning, du ønsker at fange i din stue. Du får 8 % i cashback, hvis du køber dine gardiner hos Dekoria.

Møbler med sjæl

For mange er nye møbler lig med et virvar af pap, plastik og brugsvejledninger på gulvet. Det er dog ikke nødvendigt at bidrage til klodens overforbrug, blot fordi du gerne vil indkapsle din personlighed i din bolig.

Svaret er simpelt: genbrug. Udforsk f.eks. Kabeltromlen, der skaber helt enestående møbler af genbrugstræ, kabeltromler og traller. Kabeltromlen er helt ideel, hvis du ønsker, at din indretning skal skille sig ud fra mængden, og på deres webshop finder du alt fra rustikke sofaer til hylder, bænke og spiseborde.  

En anden webshop, der sælger genbrugsmøbler med cashback, er Miomio Vintage. Miomio Vintage renoverer møbler og giver dem nye, charmerende udtryk. Det betyder, at der kun findes ét eksemplar af hvert produkt. Miomio Vintage sælger desuden maling til dine møbler. Giv dine gamle stole, borde eller skabe et nyt liv med skønne farver. Hvis du får blod på tanden til at skabe flere projekter på egen hånd, kan du finde flotte beslag til dine møbler hos Beslagsmanden.