Tholstrup Restauranter

Familieejet kærlighed til mad
Tholstrup Restauranter
10 %

Familieejet kærlighed til mad
Tholstrup er en familieejet virksomhed grundlagt i 1972 af Peter Tholstrup. I dag indeholder kæden 4 restauranter fordelt rundt i København, og selvom de alle er forskellige, når det kommer til stil og indretning, så har de kærligheden til høj kvalitet og årstidens gode råvarer til fælles.

De 4 restauranter
På Zeleste er menukortet fyldt med franskinspirerede retter kombineret med det bedste fra det nordiske køkken. Hos Nyhavns Færgekro finder du danske delikatesser og kokke, som er specialister i smørrebrød med favoritter som sild, rødspættefilet og klassisk tatar. Huks Fluks byder på sydeuropæisk mad og vin med ekstra fokus på socialt samvær, mens Cap Horn var en af Danmarks første økologiske restauranter, og her tiltrækkes gæsterne af den hjemlige hygge og de indbydende skandinavisk inspirerede retter.