Optjen cashback, når du skaber minder i vinterferien

12. februar 2024
Cashback i partnerskab med Visa

Vinterferien er i gang, og det giver anledning til selvforkælelse, eventyr og kvalitetstid med dem, du holder af. I denne artikel finder du inspiration til, hvordan du kan få mest muligt ud af din vinterferie, når du booker oplevelser, kobler af derhjemme eller betaler restaurantbesøget med dit Visa-kort, og optjener penge til din cashback-konto.

Overblik: Sådan kan du optjene cashback i din vinterferie

  • Kreativitet og nærvær
  • Gode historier til hele familien
  • Uforglemmelige oplevelser
  • Kulinarisk forkælelse

Kreativitet og nærvær

Der er kun ét land, der kan kalde sig verdensmestre i at hygge – og er en ferie ikke netop højtid for dét? Vinterferie i Danmark betyder ro, stemning og kvalitetstid med venner og familie eller alene, som mange længes efter i hverdagen.

Skab f.eks. plads til fordybelse og nærvær, og dekorér jeres helt egen unikke keramik hos den kreative café, Art by Me, i Aarhus, eller derhjemme med deres kreative hyggepakker. Art by Me har et stort og finurligt sortiment af keramik, som du kan dekorere i alle regnbuens farver. Bestil en hyggepakke hjem til dig, og forvandl din stue til et kreativt værksted for en dag.

Har du ikke et gram af Picasso i fingerspidserne, kan du også springe ud i en af de mest folkekære vinteraktiviteter: strikkekunsten. Giv din stil et personligt præg med GarnZonen.dk, hvor du kan udforske kvalitetsmaterialer og inspiration til dine projekter.

Er du nysgerrig på at dyrke en mindre udbredt form for kreativitet, kan du besøge And-c.dk, som sælger finurlige og farverige støbeprodukter. Bestil deres kreative kits hjem til dig, og støb alt fra muslinger til lysestager.

Gode historier til hele familien

Kom helt ned i gear i vinterferien med fantastiske fortællinger og film i verdensklasse. Uanset om du ligger på langs under dyner og tæpper, eller om du er ude og gå dagens 10.000 skridt, så har vi underholdningen til dig.

Hos Blockbuster finder du et af Skandinaviens største online kataloger af film. Find popcornene frem, og gå på opdagelse i både klassikere og dugfriske premierefilm til alle aldre.

Du kan også tage spændingen med dig på farten, og lytte til BookBeats mere end 900.000 e- og lydbøger. Dyk ned i fængende universer af anerkendte forfattere som Jussi Adler-Olsen, J. K. Rowling og Camilla Läckberg, eller lyt til inspirerende selvbiografier.

Gamere, der godt kan lide at præge historiens forløb selv, kan anbefales at udforske SharkGamings website. Her finder du udstyr af højeste kvalitet til alle, der ønsker at hæve deres gaming til det næste niveau.

Uforglemmelige oplevelser

Der er ikke nogen, der siger, at ferie absolut skal være alias for nattøj og uglet hår – ferietid er i lige så høj grad en unik mulighed for at skabe mindeværdige oplevelser ude af hjemmet.

Hvis du er bosat i København, kan du eksempelvis tage familien med til Vinterfestival i ZOO. Her kan I bl.a. møde børnehelte som Karla Kylling, Gurli Gris, Motor Mille, Sigurd Barrett, Sebastian Klein og mange andre, der inviterer til sang, dans og leg, eller tage til koncert med MGP-finalisterne. I kan også læne jer tilbage i BIG BIOs luksuriøse biografer, mærke adrenalinens sus i Paintball Parken, eller betragte Copenhagen Light Festival fra en af Strommas kanalrundfarter.

Til dig, der holder vinterferie i Århus og omegn, anbefaler vi at besøge ARoS, hvor du kan betragte Århus gennem det ikoniske regnbuebånd, der pryder museets øverste etage og hvor børn og barnlige sjæle blandt andet kan designe deres egen kunstudstilling. I kan også nyde et glas bobler, imens I tester jeres boldøje på Vin & Petanque, eller tage familien med til børnefestival i Ree Park Safari i Djursland, og kom helt tæt på giraffer, næsehorn, strudse og mange andre fascinerende dyr i det 125 hektar naturskønne område.

“Ude godt, men hjemme bedst”, bliver der sagt, men hvis du alligevel får rejsefeber i løbet af din vinterferie, kan du med fordel surfe rundt på Vindrose Rejser eller SunWeb. Her finder du rejser til farverige og folkekære destinationer som Italien, Portugal og Frankrig. Uanset om du trænger til solrige strande eller snehvide skibakker, er din drømmeferie kun få klik væk.

Kulinarisk forkælelse

I en travl hverdag er der sjældent tid og overskud til café- og restaurantbesøg, men i din ferie har du rig mulighed for at udforske kulinariske skattekister.

Forkæl smagsløgene hos Københavnske Theo, hvor de dyrker et univers af æstetik og europæisk madkunst, der vil tilfredsstille enhver tilhænger af det eventyrlystne køkken. Foretrækker du klassiske, danske specialiteter, kan du nyde et måltid på Maven ved Nikolaj Kirke eller hos Krogs, der er Københavns ældste fiskerestaurant. De morgenfriske kan blive forkælet af Zoku, der serverer brunch og mimosas med en fantastisk udsigt fra deres tagterrasse.

Århus’ A-mennesker kan stille deres sult hos Café Stiften, hvor der hver morgen bages duftende croissanter og lune boller. Til frokost kan der slås et smut forbi restaurant LAVA, der kokkererer populære, folkekære retter hele dagen. Tilhængere af det asiatiske køkken kan besøge Yi East, der laver autentisk kinesisk mad eller Masala, hvor den ydmyge køkkenchef, Sonny, laver smagsrige, indiske retter.

Selvom der er overskud på tidskontoen, er det stadigvæk dyrt at spise ude. Heldigvis sørger Early Bird og Eater for, at både mave og pengepung holdes i skak. På Early Bird kan du nemlig spare op til 1⁄3 af prisen på eksklusive spisesteder i København og Århus, når du booker bord på dagen, og Eater giver deres brugere mulighed for at spise for op til halv pris hos nye, spændende spisesteder i København. Slå til nu, og spar hundredvis af kroner, imens du optjener cashback til din konto.

Se alle restauranter og caféer, der belønner dine besøg, her

Cashback i partnerskab med Visa ønsker dig en rigtig god vinterferie.