København ZOO

Optjen 12 % i cashback i København ZOOs webshop.
12 %
København ZOO

Fascinerende dyr i hjertet af København
Når du besøger København ZOO, kan du glæde dig til at blive betaget af pandaer, giraffer, elefanter, løver og mange andre eksotiske dyr. Et af de vigtigste formål med ZOO er nemlig at fremme naturbevarelsen og truede dyrearter. Når du besøger haven, er du derfor med til at støtte det betydningsfulde arbejde.

Kom helt tæt på dyrenes verden
Der er mange muligheder for at komme helt tæt på det fascinerende dyreliv, hvor du kan opleve dyr blive fodret og trænet eller klappe danske husdyr som geder og kaniner i BørneZoo.

Sommer i ZOO
Foråret i København ZOO byder på nye liv og charmerende dyreunger. Dette forår kan du være heldig at opleve elefantungen Chin, og den første tigerunge i ni år i ZOO – samt mange flere unger fra spændende og eksotiske dyrearter. Besøgende kan også komme helt tæt på dyrelivet, opleve fodringer, træning af dyrene og i BørneZoo kan de yngste komme helt tæt på geder, kaniner og smågrise, samt løbe om kap med geparden og andre sjove aktiviteter på den store legeplads.

Du optjener 12 % i cashback på entrébilletter og årskort hos ZOO, men bemærk at dine fordele kun gælder, når du handler i webshoppen.