Få inspiration til, hvordan du kan få mere værdi i påskeferien med Visa

25. marts 2024
Cashback i partnerskab med Visa

Påskeferien er endelig over os. Foråret spirer frem, dagene bliver lysere, og for mange betyder højtiden kvalitetstid i familiens skød. Men hvad kan du få tiden til at gå med? Uanset om du foretrækker at være aktiv udendørs, fordybe dig kreativt, eller udfolde dig kulinarisk i køkkenet, har vi samlet inspiration til, hvad du kan bruge din påske på, samtidig med at du optjener cashback.

Overblik: Sådan kan du optjene cashback i din påskeferie:

  • Påskehygge ude og hjemme
  • Årets store påskefrokost
  • Restaurantbesøg i feriedagene
  • Påskeaktiviteter for hele familien

Påskehygge ude og hjemme

Ingen påske uden en god gammeldags æggejagt i det fri! Tag hele familien med ud i haven eller parken, og lad jagten begynde. Gem æggekurve fyldt med påskelækkerier fra Kun Det Bedste rundt omkring, og lad børnene konkurrere om at finde flest æg.

Tag havehandskerne på, og kom i gang med forårets haveprojekter. Plant nye blomster, sæt krydderurter i krukker eller anlæg et lille grøntsagsbed med kvalitetsprodukter fra House of Inspiration.

Giv din cykel et forårstjek hos Cykelxperten, eller find din nye drømmecykel hos Smartcykler.dk. Kør ud og udforsk det spirende landskab, mens forårets farver springer frem omkring jer. Tag en picnickurv med i håndlavede materialer fra Fletkurven, og slå jer ned ved en idyllisk plet for at nyde en lille frokostpause med delikatesser fra den online økologiske gårdbutik, Gaardmester.

Det danske vejr kan være svært at forudsige, og hvis det ikke arter sig til udendørs aktiviteter, er der heldigvis masser af hyggelige indendørsaktiviteter at kaste sig over. Lad kreativiteten blomstre, og indret din stue til dit eget lille keramikværksted med hyggepakker fra Art by Me, eller tag hul på dit næste strikkeprojekt med en god lydbog i ørene fra Nextory og lækre garnprodukter fra Garnzonen. Slå dig ned i sofaen og nyd dine påskeaftener med slik, popcorn og dine film- og seriefavoritter hos Blockbuster, og bestil dit yndlingsmåltid lige til døren med Just Eat.

Årets store påskefrokost

Den årlige påskefrokost er en glimrende lejlighed til at samle familien omkring bordet og nyde lækker mad, godt selskab og hyggelige øjeblikke. Men hvad skal der på påskemenuen?

Fisk og sild er et must på påskebordet, og Kystfisken leverer den bedste af slagsen direkte til din hoveddør. Vil du gøre madlavningen nem for dig selv, kan du med fordel bestille lækre påskekasser fra Skagenfood med alle de klassiske påskeretter af højeste kvalitet – lige fra irsk lammekrone til koldrøget Fanø laks. Og sidst, men ikke mindst – påskeøllen! Hos det danske mikrobryggeri, To Øl, kan du bestille lækre specialøl, som gør påskefrokosten til en ekstraordinær smagsoplevelse.

Rund påskefrokosten af med te og kaffe fra Mokkaland.dk og overrask din familie med påskeæg fyldt med deres favoritchokolade eller slik fra Frydendahls. For de voksne kan et alternativt påskeæg være lækre gourmetdelikatesser til den søde tand fra Portvin og Lækkerier.

Restaurantbesøg i feriedagene

Påskeferien er ikke kun en tid for hjemlig hygge, men også en god mulighed for at få sig en skøn kulinarisk oplevelse på nogle af landets bedste spisesteder, uanset om du tilbringer feriedagene i København, Aarhus eller Aalborg.

Fejr påsken i smukke omgivelser på Nikolajs Plads i København, hvor du kan nyde en ekstraordinær påskefrokost hos Maven – Restaurant & Vinbar, der både disker op med kolde og lune påskeretter: karrysild, hjemmerøget laks og en fantastisk lammeculotte, er blot et lille udsnit af menuen, alt sammen ledsaget af en række lækre danske påskeøl.

Du kommer heller ikke udenom Hallernes Smørrebrød. Her kan du kan toppe din slentretur rundt i byen med påskesnaps og højtbelagte smørrebrød i verdensklasse. Og hvis du vil have frokosten med hjem, så er en påskeæske fra Hallernes Smørrebrød det eneste rigtige valg. Åben æsken, og voilá – fem stykker kvalitetssmørrebrød med alt, hvad hjertet begærer.

I Aarhus kan du starte din feriedag med en lækker morgenmadstallerken hos den ikoniske Café Stiften, der med sin gode kaffe og karakteristiske atmosfære alene er et besøg værd. Vil man have en ny og inspirerende madoplevelse i påsken, er det palæstinensiske madhus Jenin, stedet. Prøv alt fra den fantastiske Baba-Ganoush, til en bowl med hjemmelavet falafel eller kafta, som alt sammen er lavet af palæstinensiske kokke, der har taget de oprindelige teknikker og opskrifter fra hjemlandet med sig.

I Aalborg slår Helmuth Bar & Kitchen dørene op til casual dining. Her er højt til loftet og fantastisk stemning, og på menuen finder du en skøn kombination af klassiske påskefavoritter og moderne gastronomi. På Gammeltorv, med udsigt til det pulserende byliv, ligger Café Aalborg, hvor du kan nyde en af stedets traditionelle danske hofretter, der byder på alt fra et sublimt stjerneskud til en saftig herregårdsbøf eller stedets legendariske bøfsandwich.

Så der er kun en ting at sige: Tag på opdagelse i landets storbyer i påsken, hvor der venter fantastiske madoplevelser rundt om ethvert gadehjørne.

Påskeaktiviteter for hele familien

Påskeferien er den perfekte tid til at komme ud og få eventyrlige oplevelser sammen som familie. Med foråret i fuldt flor er der masser af muligheder for sjove udendørsoplevelser.

Tivoli har endelig slået dørene op for forår og forlystelser, hvor der venter masser af påskeløjer med alt, hvad det indebærer af æggejagter, påskeliljer og sildemadder. Hvis I er mere til natur og dyreliv, er påskeaktiviteter i København ZOO et oplagt valg, som blandt andet byder på det Ægzootiske værksted, summende og sjove shows med pandaen Pelle og Dyrepasseren, og så kan du endda være heldig at møde de nyudklækkede påskekyllinger i Børnezoo.

Skal ferien tilbringes i det jyske, venter der heldigvis også masser af skønne påskeoplevelser.

I Djursland slår Ree Park Safari d. 23. marts dørene op for sæsonen, og de første dyreunger er allerede kommet til verden. Som noget særligt i Påsken er der shows for børnene. Børn i alle aldre kan lære at blive en rigtig ranger og samtidig blive klogere på den smukke, sky og sjældne bongo antilope, når der inviteres til skattejagt rundt i parken. Og er man sulten, kan man nyde den legendariske påskebrunch med udsigt til løverne, som følger med lige på den anden side af ruden.

Vil I hellere bruge påsken på et mini roadtrip mellem Jyllands perler, så book en eventyrlig kør-selv-ferie hos Happydays. I kan f.eks. tage til et luksuriøst midtjysk hotel med nem køreafstand til Ree Park Safari, Big Bio Hostebro, Den Gamle By i Aarhus og flere til, eller I kan nappe et afslappende kroophold i Nordjylland med slentreture langs nogle af Vesterhavets mest populære strande i det smukke Skagenslys.

Uanset hvordan din ferie skal bruges, kan du glæde dig til nogle skønne påskedage fyldt med uforglemmelige oplevelser, der giver dig cashback på kontoen.

Cashback i partnerskab med Visa ønsker dig en rigtig god påskeferie.