6 måder du kan spare penge i dit madbudget med Cashback

Udgiften til mad er svær at komme udenom. Det er en økonomisk post, der efter en længere periode med inflation, for de fleste kun er blevet større. Derfor er det vigtigere end nogensinde før at bruge madbudgettet fornuftigt og få mest ud af de penge, der er sat af. Heldigvis kan du nemt opspare beløb, hver gang du bestiller måltidskasser, snacks og drikkevarer hos vores partnere med dit Visa-kort.

Overblik: Sådan sparer du på udgifterne til mad

Tilmeld Visa-kortet fra din madkonto

I mange husstande er privatøkonomien opdelt i forskellige kontoer, og måske har du derfor en særlig konto med et tilhørende Visa-kort til dit madbudget?  

Hvis du kan svare ja til det, er vores første tip, at du skal sikre dig, at det betalingskort, som du bruger til denne konto, er tilknyttet i din Cashback-profil.

På den måde går du ikke glip af at optjene cashback, når du handler med det hos de tilmeldte fødevarebutikker og -webshops. Generelt er det en god idé at tilmelde alle de Visa-kort, du har i din pung, så du ikke misser muligheden for at optjene, når du handler.

Tilmeld dit Visa-kort her

Opspar, når du nyder aftensmad

Det fleste kender ulvetimen, hvor sultne maver skal mættes med nærende og velsmagende aftensmad inden for kort tid.

Med måltidskasser fra RetNemt og Skagenfood slipper du for indkøb, madspild og langvarige tilberedninger – til gengæld kan du glæde over at få mere tid til dem, du holder af, og at optjene cashback til din konto for hver bestilling online.

Ønsker du at bestille enkeltvise dagligvarer som kød, fisk og skaldyr, frugt og grønt samt nødder og olier til din dør, kan du finde et stort økologisk udvalg med cashback hos webshoppen Gaardmester

I Nutty Vegans webshop kan du desuden finde alt til den veganske livsstil blandt de mere end 600 produkter. Optjen f.eks. cashback på alt fra pålæg og snacks til veganske fødevarer til højtider.

Takeaway med kontante fordele

Nogle dage må det gerne være nemt. Det kan være aftensmaden efter en travl arbejdsdag, som helst bare skal serveres, eller det første måltid dagen efter en festlig aften, der gerne bestilles med levering direkte til dørmåtten.

Der kan være mange gode grunde til at bestille mad udefra. En af de bedste er, at du optjener cashback, hver gang du bestiller gennem Just Eat med dit Visa-kort. 

Just Eat samarbejder med restauranter i hele landet, og fra deres app kan du nemt og hurtigt bestille dine lokale livretter. Bestil her

Shop direkte hos producenten

Flere brands, som du sikkert kender fra dine ture i supermarkedet, belønner dig med cashback, når du handler direkte i deres egen webshop.

Det gælder f.eks. Nordthy, der altid byder på et væld af snacks og søde sager for hele familien, og EASIS, der er specialister i sukkerfri og kalorielette madvarer til dig, som ønsker et alternativ. 

Du kan også gå på opdagelse i WagyuPushers store udvalg af kød i en unik kvalitet, som bliver leveret i kølekasser lige til din dør, eller udforske RAWBITEs udvalg af velsmagende frugt- og nøddebarer med økologiske ingredienser, der er uden tilsat sukker, laktose og gluten. 

Ønsker du at nyde drikkevarer i en unik kvalitet til dit måltid, kan du shoppe blandt et stort sortiment af specialøl i To Øls webshop eller velproduceret snaps i Bornholm Spirits’ webshop.

Restaurantbesøg med cashback

At nyde et restaurant- eller cafébesøg er for de fleste noget ganske særligt. Her fejres alt fra fødselsdage og milepæle til weekendens komme. Men vidste du, at når du spiser brunch, middag eller frokost på en restaurant, der er tilmeldt Cashback i partnerskab med Visa, får du penge tilbage på regningen?

Besøger du f.eks. København, kan du blive belønnet på alt fra michelinmiddagen hos restauranten formel B til weekendbrunchen hos en af de mange stemningsfulde caféer, der er tilmeldt.

Se alle restauranter og caféer, der belønner dine besøg, her

Optjen hos lokale specialbutikker

Holder du af weekendmorgener, hvor spisebordet bugner af rundstykker, kanelsnegle og croissanter? Eller har du en vinreol, som indimellem skal fyldes op med flasker fra populære producenter?

Med appen installeret på din mobil kan du nemt finde bagerier nær dig som emmerys og lokale vin- og spiritusforhandlere som Otto Suenson. Ved at handle hos dem støtter du dit lokalområde, og du kan samtidig glæde dig over at få penge tilbage på dine køb. 

Ved at bruge det interaktive kort i appen, der viser partnere tæt på dig, misser du ikke muligheden for at optjene cashback. Du kan nemlig bruge det, uanset om du vil handle nær din bopæl i hverdagen, eller hvis du besøger en ny dansk egn og vil have inspiration. 

Download appen her