Optjen cashback på en fantastisk sportssommer

12. juni 2024
Cashback i partnerskab med Visa

Sommeren 2024 tegner til at blive en af de mest hæsblæsende sportssomre i årevis. Med et europamesterskab i fodbold, Jonas Vingegaards forsvar af Tour de France-titlen og De Olympiske Lege i Paris kan sportsentusiasterne glæde sig til store oplevelser og episke sportsøjeblikke. Vi guider dig gennem hele festen, og giver dig inspiration med populære partnere, der giver dig cashback på alt det, du skal bruge til en uforglemmelig sportssommer. 

Fodboldfeber i hele Europa

Fra den 14. juni til den 14. juli vil fodboldfanatikere rette blikket mod europamesterskabet i fodbold, der i år løber af stablen hos vores tyske naboer. Uanset om du planlægger at følge kampene hjemmefra eller tage del i festen på gaden eller stadion, har vores partnere alt, hvad du behøver for at få den ultimative fodboldoplevelse.

Bliv klar til den store EM-fest med rød-hvidt fodboldpynt og landsholdsmerchandise fra Festbutikken. Her finder du alt fra flag og bannere til festlige hatte og ansigtsmaling, som får fodboldfeberen til at stige hjemme i stuerne.

Fodboldfeber er lig med Weber-feber. Når kampene ruller over skærmen, er der intet som at tænde op for grillen i sommervarmen. Opgradér dit grill-setup med en splinterny grill fra danske Morsø eller ikoniske Weber, som også byder på tilbehør til grillen af enhver slags.

Hos luksusslagteren Wagyupusher får du noget af verdens bedste oksekød, der får mundvandet til at løbe. Det ekstraordinære japanske wagyu-kød har en helt særlig marmorering, der gør det perfekt til en tur på grillen, så du og dine gæster får en madoplevelse i absolut topklasse.

Og selvfølgelig ingen fodboldaften uden iskolde øl. To Øl og Alefarm tilbyder cashback på et sublimt udvalg af både anmelderroste specialøl og alkoholfrie klassikere, der kan nydes før, under og efter kampen.

Fransk cykeldrama og dansk guldforsvar

Fra den 29. juni til den 21. juli går det atter løs på de franske landeveje, når der venter tre fantastiske uger med bjergetaper, udbryderkonger, styrt, eufori og en Jonas Vingegaard, som forhåbentlig kører for et vaskeægte hattrick af Tour de France-titler.

Grib selv cyklen og varm op til Touren med alt, hvad cykelhjertet begærer hos Cykelxperten eller Smartcykler, hvor sortimentet byder på alt fra racercykler til tilbehør og reservedele i højeste kvalitet. Du kan også opdatere cykelgaderoben med kvalitetsrigt cykeltøj fra ES16, der er udviklet og testet af professionelle cykelryttere.

Med smagfulde franske oste og andre delikatesser fra Osten ved Kultorvet eller Bon Fromage kan du leve dig helt ind i den autentiske franske folkeånd under løbet, mens Bichel Vine, Skjold Burne og Otto Suenson har et udvalg af lækre franske vine, der passer perfekt til en skøn omgang charcuteri.

Snupper far eller bedstefar sig en lille morfar under de lange etaper, kan du kvikke dem op med friskbrygget kvalitetskaffe fra Depresso Coffee, ØNSK eller Mokkaland, der med deres lækre kaffebønner og moderne bryggeudstyr sikrer, at der altid er en frisk kop kaffe ved hånden under løbet.

Hvis du planlægger at følge løbet på tæt hold, kan du leje en autocamper hos Oscar Biludlejning. Det giver dig friheden til at udforske de smukke franske landskaber, mens du med få meters afstand kan opleve verdens bedste cykelryttere suse forbi.

Olympisk fest i byernes by
Fra den 26. juli til den 11. august rundes sportssommeren af med et kæmpe brag, når Paris danner rammen for OL 2024.

Hvis du drømmer om at opleve femkamp, svømning, 100-meter løb og mange andre fantastiske sportsdiscipliner på højeste niveau, tilbyder Go Dream et tre dages ophold til den franske hovedstad blandt et bredt udvalg af hoteller inkl. morgenmad. Her kan du støtte Viktor Axelsen, Anne-Marie Rindom, Mads Pedersen, Holger Rune, Julie Kepp Jensen og andre danske sportsstjerner, som skal forsøge at hive metal med hjem til Danmark.

Nyder du, som de fleste danskere, legene hjemme fra sofaen, fortjener du også den bedste tv-oplevelse. Opgradér dit hjem med en high-definition fladskærm fra Elgiganten, og vær sikker på at få den bedste billede- og lydkvalitet, når et væld af verdensklasseatleter brillerer i hver deres medrivende disciplin. Melder sulten sig mellem et spydkast og et længdespring, kan du bestille lækker mad fra Just Eat, der leverer lige til døren, uanset om du sidder foran storskærmen med vennerne eller i sommerhuset med familien.

Der er med andre ord en mindeværdig sommer i vente med verdensklasse sport fra morgen til aften i hele to måneder. Forbered dig allerede nu til festen, og find ud af, hvad du skal optjene cashback på.