Bookmate

Optjen cashback hver måned, når du køber et abonnement hos Bookmate.
20 %
Bookmate

Dit eget bibliotek i din lomme
Det er ofte de uventede læseoplevelser, der gør størst indtryk, og her står de i kø. Bookmate gør det lettere at læse mere – og bredere. Når du har alle bøgerne lige ved hånden, er det let at prøve noget nyt, underligt og ukendt. Hvis du ikke kan lide det, kan du bare springe videre til en ny bog. Læs eller lyt, lige når det passer dig: på cyklen, på kontoret, på stranden eller foran pejsen.

Horisontudvidelse på abonnement
Med et abonnement på Bookmate får du adgang til tusindvis af populære lyd- og e-bøger i alle genrer – fra bestsellere og hårrejsende krimier til inspirerende videnskab og klassisk litteratur. Og hver eneste uge får du anbefalinger af stærke læseoplevelser fra Bookmates redaktører. Du kan læse alt det du kender og elsker, men du kan også lade dig overraske og overrumple af uventede læseoplevelser. Opret dig i dag, og få de første 7 dage kvit og frit.

Du optjener op til 20 % af prisen i cashback på første køb, og herefter 5 %.

Bemærk: Du optjener ikke, hvis du betaler dit abonnement gennem App Store, Google Play eller andre tredjepartsudbydere. For at optjene skal du tegne dit abonnement direkte hos Bookmate på deres hjemmeside med samme betalingskort.