Optjen cashback på merchandise til COPENHELL

Optjen op til 20 % cashback
20 %
Optjen cashback på merchandise til COPENHELL

Danmarks største rock- og metalfestival
COPENHELL er Danmarks største rock- og metalfestival, som siden begyndelsen i 2010 hvert år har samlet tusindvis af rock- og metalfans fra både ind- og udland i København. Refshaleøen danner rammerne om de fire dages helvede på jord, og de rå, industrielle omgivelser står som perfekt baggrund til det brutale decibel-bombardement fra COPENHELLs scener. COPENHELLs formål har altid været – og er fortsat – at skabe en festival, der hvert år præsenterer et interessant kvalitetsprogram for publikum, hvor der både kan opdages nyt og headbanges til udødelige klassikere.

20 % på COPENHELLs officielle Merchandise
Optjen 20 % i cashback, når du køber COPENHELLs officielle merchandise med Visa. Dette omfatter både køb i onlineshoppen, i merchandisevognen ved armbåndspåsætningsevents på Onkel Dannys Plads, i merchandisebutikken på festivalpladsen og via Click & Collect i COPENHELL-appen.

BEMÆRK:

1. Hvis du betaler med dit fysiske Visa/Dankort, som er tilknyttet appen, skal du huske at betale med Visa-delen af dit kort for at få de 20% i cashback. Sådan gør du:

På webshoppen: Hvis du køber merchandise online med dit fysiske Visa/Dankort, skal du huske at klikke på Visa som betaling, når du har indtastet dine kort-oplysninger. Betaler du med Apple Pay eller Google Pay skal du sikre dig, at du kun kan se et Visa-logo i din Wallet på dit Visa/Dankort. Hvis du både ser et Visa-logo og et andet logo på kortet i din Wallet, så kan du ikke være sikker på, at mobilbetalingen bliver med Visa. Derfor skal du i stedet betale med dit fysiske kort og følge ovenstående trin.

I den fysiske shop: Hvis du køber merchandise med dit fysiske Visa/Dankort, skal du trykke på den gule knap ved tastaturet på terminalen og vælge Visa, inden du betaler. Betaler du med Apple Pay eller Google Pay skal du sikre dig, at du kun kan se et Visa-logo i din Wallet på dit Visa/Dankort. Hvis du både ser et Visa-logo og et andet logo på dit kort i din Wallet, skal du betale med dit fysiske kort og følge ovenstående trin.

2. Der gives ikke cashback på køb af bandmerchandise, mad, drikkevarer eller i øvrige boder på COPENHELL.