EWII

Optjen 10 % i cashback på din første måned hos EWII og 4 % derefter.
10 %
EWII

Få kontante fordele på internet i stort set hele Danmark
EWII giver dig kontante fordele på lynhurtigt og stabilt internet. De tilbyder nemlig både fibernet, der er en perfekt løsning til gaming, eller hvis hele familien skal streame samtidigt, og internet via kabel-tv, der også er perfekt til at streame serier og film i hjemmet uden ubehagelige afbrydelser. Som noget nyt, tilbyder EWII nu internet til stort set hele Danmark – du kan se, om din adresse er dækket her.

Bestil internet med 100 % tilfredshedsgaranti
Med i alle EWIIs internetpakker får du gratis oprettelse, en trådløs router, 100 % tilfredshedsgaranti, ingen binding, døgnåben support og en digital sikkerhedspakke. Hastigheden på dit internet afhænger af din adresse – du kan tjekke hastigheden på din adresse her. Med dit Visa-kort får du desuden kontante fordele på dit abonnement.

Spar 20 % på din tv-pakke
Med EWII får du ikke kun problemfrit internet til en attraktiv pris. Du har også mulighed for at spare 20 % på tre forskellige streaming- og tv-pakker fra Allente, der alle giver adgang til Viaplay. Derudover får du glæde af at optjene cashback hver måned, døgnåben teknisk support og ingen binding.

Du optjener 10 % i cashback på din første måned og 4 % hver måned derefter.