Frk. Barners Kælder

Du optjener 6 % på regningen, hver gang du besøger Frk. Barners Kælder.
6 %
Frk. Barners Kælder

En hyldest til den danske madkunst
Stegt flæsk med cremet persillesovs, sildemadder med kapers og rødløg, eller lune frikadeller med syrlig agurkesalat – det er svært ikke at blive sulten, når man læser Frk. Barners Kælders bugnende menukort. Der findes intet som god, gammeldags mad fra det danske køkken, og hos Frk. Barners Kælder hylder de unge ejere en passion for denne æra indenfor dansk madkunst. Besøg den lille perle på Vesterbro og nyd mad, som bedstemor lavede det, suppleret af øl og brændevin, som bedstefar drak det.

Restaurant med en sympatisk historie
Frk. Barners Kælder er ikke opkaldt efter en hvilken som helst dame. Regitze Barner var en velrespekteret, københavnsk adelsdame, der – trods hendes egen velstand – viede hendes liv til at hjælpe unge kvinder, som var endt i fattigdom og kriminalitet. Fra 1889 til 1911 blev de selvsamme lokaler, der i dag udgør Frk. Barners Kælder, anvendt som et værnehjem til udsatte kvinder. Det er bl.a. af denne årsag, at Frk. Barners Kælder serverer traditionel mad, der tager udgangspunkt i autentisk dansk mad fra denne tidsperiode.

Du optjener 6 % på regningen hos Frk. Barners Kælder.