RetNemt Måltidskasser

Optjen 5 % på første bestilling og derefter 2 % på måltidskasser
5 %
RetNemt Måltidskasser

Spar tid i hverdagen med RetNemt Måltidskasser
Der er mange fordele ved måltidskasserne fra Retnemt. En af de mest mærkbare fordele er, at du sparer tid på at overveje, hvad der skal stå på bordet til aften. Du slipper også for indkøbssedler, indkøb og køer ved kassen i supermarkedet. Du kan klare en hel uges planlægning og indkøb med ganske få klik hjemme fra sofaen, og du behøver ikke at servere de samme fem-ti retter hver uge.

Hurtig, sund og varieret aftensmad
Hos Retnemt kan du lade deres kokke vælge retter for dig ud fra dit ønske om at spise familievenligt, hurtigt, vegetarisk eller mindske dit kødforbrug, og du kan frit vælge imellem 60 retter hver uge. Der er således altid noget for enhver smag, og en stribe af retterne kan tilberedes på blot 15-20 minutter. Med måltidskasserne fra Retnemt bliver det desuden nemt at leve sundere og grønnere. Måltidskasserne indeholder hver uge masser af retter, som lever op til kostrådene, og du kan også vælge fem vegetariske retter hver uge.

100 % tilfredshedsgaranti og helt uforpligtende
Der er ingen binding, når du bestiller måltidskasser hos Retnemt. Du kan nemt sætte dit abonnement på pause, melde det helt fra eller bare prøve en enkelt kasse, hvis det er det, du har lyst til. Der er 100 % tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at hvis en råvare ikke lever op til dine forventninger, så godtgør Retnemt dig varens værdi – uden at du behøver returnere noget.

Du optjener 5 % i cashback på første bestilling og derefter 2 %, når du bestiller måltidskasser fra RetNemt.