SikkertHjem

Optjen 10 % i cashback, når du køber alarmsystemer hos SikkertHjem.
10 %
SikkertHjem

Brugervenlige alarmsystemer uden abonnement
SikkertHjem udbyder enkle og brugervenlige alarmsystemer helt uden abonnement. SikkertHjem er den eneste danske udbyder af alarmsystemer, der blot kræver en startpris for alle deres services, og som kunde hos SikkertHjem slipper du dermed for månedlige regninger eller gebyrer. Vælg den pakke, der passer til dit behov – f.eks. Familiepakken, Lejlighedspakken eller Villapakken, og derefter vil du inden for kort tid modtage dit alarmsystem med SikkertHjems dag-til-dag-levering.

Beskyt dine uerstattelige ejendele med moderne teknologi
Mere end 90.000 husstande har allerede sikret deres værdier med SikkertHjem og deres effektive alarmsystemer. SikkertHjem er Skandinaviens største udbyder af alarmsystemer, og deres populære løsninger bygger på tidens mest moderne teknologi. Systemerne har nemlig smart home-funktioner, der lader dig at følge med i hjemmets tilstand i realtid. Du kan derfor trygt tage afsted og vende hjem uden ubehagelige overraskelser fra ubudne gæster. Støder du undervejs på udfordringer, kan du hurtigt få kompetent og gratis hjælp af SikkertHjems kundeservice.

Eksklusiv sommerkampagne: Spar 20 %
Fra den 1.-14. juli 2024 får du hele 20% rabat på Sikkerthjems populære S6evo-system med alarmtilbehør og solcellekamera. Det er den perfekte mulighed for at opgradere din hjemmesikkerhed uden at sprænge budgettet.

Du optjener altid 3 % på dit alarmsystem fra SikkertHjem.