Vind en biograftur med det hele 

Vær med i konkurrencen om at vinde 2 biografbilletter og 2 bio-menuer med popcorn og sodavand til 43 biografer over hele landet.
Vind en biograftur med det hele 

En god tur i biografen med det hele – for dig og en ledsager
I skal bare finde den film, som I har lyst til at se, læne jer tilbage i mørket – og lade jer rive med!

Oplevelsen indeholder to biografbilletter og to bio-menuer med popcorn og sodavand, så du og en ledsager kan få en hyggelig aften i en af 43 biografer over hele landet, herunder Cinemaxx, Big Bio og Moviehouse. Uanset om I er til action, komedie, drama eller underfundige fantasy-film, så kan I garantereret finde en forestilling efter jeres smag. Læs mere om oplevelsen her.

Sådan deltager du i konkurrencen
1. Hent Cashbackmedvisa.dk-appen gratis her.
2. Tilmeld dig med dine Visa-kort inden 14. marts, så er du automatisk med i konkurrencen.*
3. Når du er tilmeldt appen, får du automatisk penge tilbage, når du handler med dit Visa-kort hos 1.500 webshops, butikker og restauranter i hele landet. Du kan udbetale pengene til din konto, hver gang du har optjent 100 kr. i cashback.*


*Konkurrencen er sponsoreret af GoDream. Præmien har en værdi af 349 kr. For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år, hente Cashbackmedvisa.dk-appen og oprette dig med dit Visa-kort inden d. 14. marts. 20 vindere trækkes d. 15. marts kl. 12 og får direkte besked på mail. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Præmien skal være indløst inden d. 15/03/2025.

*Med cashback optjener du 1-40 % af det betalte beløb hos udvalgte forretninger, når du betaler med Visa. Forretninger og optjeningsprocenter kan variere over tid. Programmet er drevet af Loyalty Key Cardlinked A/S.