• Når du tilmelder dit kort, skal du verificere tilmelding af kortet med 3-D Secure. Ved verificeringen reserveres et beløb på 0,- kr. på dit kort. Reserveringen sker til vores PCI Level 1 compliant underleverandør Enigmatic Smile. Læs mere i vores Persondatapolitik om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.  

  • Cashback i partnerskab med Visa er et loyalitetsprogram, der giver dig penge tilbage på dine køb, når du betaler med Visa hos en af de flere hundrede butikker, webshops og restauranter, vi samarbejder med over hele landet.

  • Hvis du som medlem tilmelder det samme Visa-kort til mere end et fordelsprogram udbudt af Loyalty Key, optjener du ikke dobbelt cashback. Du kan dog tilgå din optjente cashback i de fordelsprogrammer, hvor du er tilmeldt, men du kan kun udbetale cashback i ét fordelsprogram pr. gang. Det betyder, at når du får udbetalt din… Læs mere Kan jeg optjene dobbelt cashback?

  • Så snart dine Visa-kort er tilmeldt programmet, optjener du automatisk en procentdel af dit køb, hver gang du betaler med Visa hos en af vores partnere. Få dage efter dit køb bliver din optjente cashback synlig i din saldo, som du hele tiden kan følge under din profil her på websitet og i appen. Her… Læs mere Hvordan virker Cashback i partnerskab med Visa?

  • Hvis du har et Visa-kort, kan du optjene penge, når du handler hos flere hundrede butikker, webshops og restauranter fordelt over hele Danmark. I praksis fungerer det sådan, at du handler hos en tilmeldt partner med Visa, og efter dit køb vil vi automatisk sørge for, at du får en procentdel af dit køb tilbage… Læs mere Hvilke fordele får jeg med cashback?

  • For at optjene cashback skal du blot oprette en profil og tilmelde ét eller flere af dine Visa-kort til Cashback i partnerskab med Visa. Tilmeldingen er gratis og tager ganske få minutter at gennemføre. Inden for en time efter du har tilmeldt dine kort, optjener du automatisk cashback, når du betaler med Visa hos vores… Læs mere Hvordan kommer jeg i gang med at optjene cashback?

  • Appen kan hentes i App Store og Google Play. Søg på ‘cashbackmedvisa.dk’, og den kommer frem. Der findes mange telefoner og styresystemer på markedet, og vi har valgt at udvikle appen, så den rammer de mest udbredte telefoner og styresystemer i Danmark, nemlig iOS og Android. Du har altid mulighed for at bruge den mobile… Læs mere Hvordan henter jeg appen?

  • Der findes mange telefoner og styresystemer på markedet, og vi har valgt at udvikle appen, så den rammer de mest udbredte telefoner og styresystemer i Danmark, nemlig iOS og Android. Du har altid mulighed for at bruge den mobile udgave af hjemmesiden cashbackmedvisa.dk på din telefon. Her får du nem adgang til alle partnerne.

  • Cashback er tilgængelig for personer over 16 år med et Visa Debitkort, Visa Kreditkort eller Visa/Dankort. Det er kun dig selv, du kan tilmelde med dine private Visa-kort.

  • Du kan tilmelde alle dine Visa-kort og Visa/Dankort, men din konto er personlig, og dine kort kan derfor kun tilknyttes din personlige Cashback-konto. Du kan tilmelde dine kort via ‘Min profil’.